Hlavní obsah

Letní sandálky pro milovnice komfortu i trendů

Novinky, lin

Patří k vaší nejoblíbenější letní obuvi sandály? Oživte svou domácí sbírku novým atraktivním modelem. Kromě neutrálních a pastelových odstínů jsou trendy i metalické odlesky. Dáte přednost pohodlí, nebo novým trendy kouskům?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Urbanlux

Článek

Zlatá střední cesta

Hledáte univerzální sandálky, které si budou rozumět s kalhotami i šaty? Pak vsaďte na klasické pastelové v béžových neutrálních tónech, které hezky splynou s vaší pokožkou.

V případě, že si potrpíte na jednoduchý styl oblékání, můžete zvolit i barevný model, který dodá každému outfitu šťávu.

Pokud potřebujete přidat pár centimetrů, nebojte se sáhnout po modelech na nízkém blokovém podpatku, které postavu prodlouží, a přitom jsou pohodlné.

Foto: archiv firem

1. Baťa, 999 Kč. 2. Toms (prodává Urbanlux), 2260 Kč. 3. Baťa, 1199 Kč. 4. Hogl, 2999 Kč. 5. Toms (prodává Urbanlux) 2260 Kč

Pohodlí na prvním místě

Jsou vaše nožky náchylné na tvorbu puchýřů, nebo máte potíže s klenbou? Pak se porozhlédněte po vhodně tvarovaných modelech, které vašim nohám uleví. Vhodné jsou například ty s ortopedicky tvarovanou podrážkou a s širokými pásky, které nemají tendenci se zařezávat tak jako ty úzké.

Vybavte se na léto stylovými nezbytnostmi

Styl

Co se týče materiálu, vsaďte raději na kožené modely, které se při častém nošení přizpůsobí vaší noze, a navíc jsou i pohodlnější.

Foto: archiv firem

1. H&M, 599 Kč. 2. CCC, 349 Kč. 3. Vasky, 1399 Kč. 4. Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2590 Kč. 5. Zara, 999 Kč

Trendy kousky

Hledáte módní kousek, který ozvláštní i jednoduchý outfit? Pak vsaďte na minimalistické modely s tenkými pásky. Vyberte si mezi nespočtem barevných variant. Oblíbené jsou zejména béžové, černé a bledě modré, které navíc mají hranatou špičku.

V případě, že toužíte po pohodlnějším typu bot, vsaďte na klasické sandálky, ovšem v nevšedních metalických barvách. Ty nejlépe vyniknou, pokud je zkombinujete například s obyčejnými volnými džínami a bílou košilí či tričkem.

Foto: archiv firem

1. Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 2. Deichmann, 999 Kč. 3. Deichmann, 399 Kč . 4. H&M, 599 Kč. 5. Zara, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Urbanlux

Reklama

Související témata:

Související články

Zaměřeno na muže: Plavkové trendy

Přestože to mají muži s vybíráním plavek o poznání snazší než ženy, i oni by měli sledovat současné módní trendy. Doba slipových plavek je už totiž nenávratně...

Výběr článků

Načítám