Hlavní obsah

Lacláče nevyšly z módy, mohou je nosit i nastávající maminky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv se poslední dobou lacláče příliš nenosily, letos na podzim se vše změní. Podle některých návrhářů jsou totiž jasným must have kouskem letošního konce roku.

Foto: Profimedia.cz

Vyzkoušejte lacláče, jsou pohodlnou volbou pro všechny.

Článek

Šmrncovně

Jednoduchá kombinace nesmrtelné černé a bílé může být protnuta šedými akcenty. Zkuste tmavě šedé lacláče s bílým basic trikem. Stačí doplnit koženou bundou, botami na širším podpatku a kvalitní, dobře vypadající kabelkou na rameno. Nezapomeňte, že jiná než bílá podprsenka je pod světlý top módním faux pas.

Foto: Archiv firmy

Podprseka Tally Weijl, Zoot, 449 Kč. Boty, Lasocki CCC, 1699 Kč. Kožený křivák, Levi´s, 8999 Kč. Lacláče, H&M, 999 Kč. kabelka, Matt&Nat, info o ceně na webu. Tričko, H&M, 199 Kč.

Stylově

Potrpíte si na styl a chcete do šatníku vnést první podzimní odstíny? Pak oblečte denimové lacláče spolu se semišovými vínovými botami, ke kterým dolaďte kabelku. Punc luxusu dodejte minimalistickým kabátem volného pánského střihu a obyčejnou pruhovanou košilí. Na hlavu posaďte černý klobouk s pírky.

Foto: Archiv firmy

Košile, Tally Weijl, Zoot, 559 Kč. Boty, Lasocki CCC, 1699 Kč. Klobouk, Pieces, Zoot, 1019 Kč. Kabelka, Mohito, info o ceně v obchodě. Lacláče, Lee, 3799 Kč. Kabát, Cos, info o ceně v butiku.

Pohodlně

Nechce se vám nic vymýšlet a čeká vás dlouhý den? K lacláčům oblečte károvanou košili, která si se světlým denimem dobře rozumí. Košile pak pasuje k džínové bundě s kožíškem. Příjemně a volnočasově bude působit doplnění o vyšší kotníkové boty se zajímavou kresbou, nezbytnosti schová větší kabelka s postranními kapsami. Neposlušné kadeře zkrotí šedá čapka.

Foto: Archiv firmy

Bunda s kožíškem, Levi´s, 3299 Kč. Boty, Toms, 3680 Kč. Čepice, Mohito, info o ceně v obchodě. Lacláče, Levi´s info o ceně v obchodě. Kabeka, Matt&Nat, info o ceně na webu. Košile, H&M, 399 Kč.

Těhotensky

I nastávající maminky mohou být trendy a šik. A lacláče jim k tomuto účelu skvěle poslouží. Pod ně stačí obléknout jakýkoli těhotenský top s krátkým nebo dlouhým rukávem a celek osvěžit zajímavým kardiganem. V tomto případě hraje hlavní roli dlouhý kousek s třásněmi a šňůrkou v pase.

Foto: Archiv firmy

Šátek, Roxy, 990 Kč. Boty, Roxy, 699 Kč. Kabelka, Roxy, 790 Kč. Těhotenské lacláče, H&M, 899 Kč. Svetr, Roxy, 3750 Kč. Těhotenské tričko, Mama.licious Zoot, 394 Kč.

Protože jsou lacláče černé, můžete si pohrát i s volbou doplňků a ke kardiganu sladit boty i šátek. Na krátkou pochůzku bude stačit malá, ale nenápadná kabelka.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám