Hlavní obsah

Iva Kubelková nafotila exkluzivní kalendář

Právo, Jaroslav Höfer

Bývalá misska Iva Kubelková má za sebou zakázku snů. Koncem května stála v italských Benátkách modelem pro firemní kalendář, který má být tak exkluzívní, aby ani po konci roku své platnosti neklesl na ceně. Naopak si jej majitelé mají chránit jako vzácnost, případně draze prodat - a to přestože jej jako reklamní předmět dostanou zdarma.

Článek

Takovým způsobem si už dlouho vylepšuje prestiž výrobce pneumatik Pirelli. U nás se mu snaží vyrovnat Pavel Trčka z agentury Men on the Moon, který už pátý rok produkuje obdobný kalendář pro firmu Stock.

Jeho recept vypadá na první pohled prostě. Dostatek peněz, nosný nápad, krásná žena, pečlivě naaranžovaná scéna v atraktivní lokaci, špičkový fotograf. A tak mu pro předchozí kalendáře stály modelem např. Markéta Hrubešová či Jitka Kocurová, fotilo se daleko za mořem v Keni a Dominikánské republice, za autory snímků byli vybráni módní David Kraus či Ondřej Pýcha.

Pro kalendář na rok 2007 namíchal Pavel Trčka svůj Stock koktejl tak, že Ivu Kubelkovou vzal i s jejím oblíbeným fotografem Jaroslavem Šimandlem do italských Benátek a do týmu přibral stylistku Alenu Klenot a vizážistku Renatu Zelinkovou.

"Pro Ivu jsme vybrali romantické, intimní pojetí," vysvětloval. "To se k jejímu typu hodí nejlépe." Do receptu na úspěšný kalendář ovšem patří i špetka dráždivé erotiky. Ta ovšem nesmí být prvoplánová, zdůrazňuje Trčka. "Nejsme a nikdy nebudeme žádný Playboy, z toho neustoupím."

Zmatek v Benátkách

Ivě Kubelkové to vyhovuje. Není obyčejná fotomodelka ani manekýnka, stále častěji se objevuje v roli moderátorky. Aby nepřišla o zakázky v televizi, přehnanou dávku erotiky si dovolit nemůže. "Všichni o mně dobře vědí, že nahá nefotím," říká.

Přesto na benátských vodních cestách její přítomnost způsobila dopravní zácpu. Její rafinovaně poodhalená prsa a svůdně složené nohy přitahovaly místní gondoliéry a jejich zákazníky jako mucholapka.

Sama si ovšem na zmatek kolem sebe už ani nepamatuje. "To člověk hodinu sedí a sedí na místě, málem se ani nehne, jen se dívá do fotoaparátu," vyprávěla.

Na užívání okázalé nádhery italského města jí však moc času nezbylo. Dnes už devětadvacetiletá bývalá misska tam přijela se svou devatenáctiměsíční dcerkou Natálkou, kterou stále kojí a ještě nějaký čas kojit chce, a se svým partnerem, jehož jméno ani profesi nechce zveřejňovat.

Vdávat se za něho prý zatím nehodlá, i když prý jde o otce Natálky, ale do budoucna takovou možnost vůbec nevylučuje. Má však svou agenturu, která jí zaručuje i značnou dávku nezávislosti, a tak po roli ženy u sporáku netouží.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: vyšel kalendář Pirelli

Prestižní kalendář Pirelli pro rok 2006 byl oficiálně uveden na trh. Na jeho titulní stránce pózuje herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, bývalá přítelkyně...

Výběr článků

Načítám