Hlavní obsah

Hřejivá móda v barvách podzimu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tropy už jsou nenávratně pryč a o slovo se již hlasitě hlásí podzim. Přivítejte ho stylově a nechte se zlákat barevnými a huňatými trendy kousky v odstínech spadaného listí. Víte, které kralují aktuálním módním kolekcím?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Marks&Spencer

Článek

Vínová

K nejoblíbenějším stálicím tohoto ročního období bezpochyby patří vínová. Zahalte se do podmanivých tónů červeného vína a oslňte okolí elegancí a vytříbeným vkusem. Vyrazte na nákupy a potěšte se novými šaty, sukní či halenkou. Je jedno, zda jste tmavovláska, zrzka nebo blondýnka – v kombinaci s bílou, černou, neutrální béžovou či šedou budete vypadat naprosto neodolatelně a šik.

Foto: archiv firem

Šaty, Zoot, 199 Kč. Boty, Vagabond, 3199 Kč. Kabát, Zoot, 2199 Kč. Kabelka, Bree, 7892 Kč.

Vyhrát si můžete i s kombinací, vínové, růžové a fialové. Zkuste například spojit fialovou áčkovou sukni s ladícím vínovo-růžovým svetrem. Doplňky pak zvolte opět v tlumené fialové. A pokud si troufnete, můžete kabelku nahradit módní ledvinkou.

Foto: archiv firem

Ledvinka, Vagabond, 2299 Kč. Boty, Zara, 2599 Kč. Svetr, Marks&Spencer, 1199 Kč. Sukně, Marks&Spencer, 1699 Kč.

Tmavě červená

Rudá je jednou z typických podzimních barev. Vsaďte tentokrát na tajnou zbraň návrhářky Victorie Beckhamové a vytvořte monochrómní look složený z různých odstínů červené.

Kombinovat můžete například rudé šaty, červený kabát a kabelku v barvě šípků. Místo punčoch navíc můžete nazout dlouhé kozačky nad kolena, které vás zahřejí, navíc jsou stylové.

Foto: archiv firem

Kabelka, BigBrands, 6899 Kč. Boty, Zara, 1599 Kč. Šaty, Zoot, 899 Kč. Kabát, Desigual, 5499 Kč.

Oranžová

S oranžovou jste se mohla seznámit už v předešlých sezónách. Ještě pořád vám v šatníku chybí? Neváhejte a rozjasněte podzimní garderobu cihlovou nebo dýňovou. Trendem nadále zůstává i sytá oranžová.

Přemýšlíte, s čím tyto odstíny nosit? Tlumené tóny se budou hodit především k zemitým podzimním barvám. Pro elegantní look volte kombinaci s bílou nebo černou. Mladistvě a svěže působí oranžová s modrým denimem.

Foto: archiv firem

Košile, F&F, 499 Kč. Boty, Deichmann, 1799 Kč. Džíny, Levi's, 2799 Kč. Svetr, F&F, 499 Kč. Kabelka, Zara, 1299 Kč

Žlutá

„Žlutá je nová černá!“ To je heslo podzimu. Pokud se s oslnivě žlutými odstíny příliš nekamarádíte, nezoufejte. Buď můžete vsadit na tlumené tóny hořčicové s hnědými podtóny, nebo si se žlutou pohrajte pouze prostřednictvím doplňků. I malá žlutá kabelka dokáže divy!

Foto: archiv firem

Batoh, Tezyo, 2090 Kč. Boty, Zara, 2599 Kč. Šaty, Zara, 899 Kč. Kabát, Levis, 5399 Kč. Lodičky, Tezyo, 2190 Kč. Kabelka, Kazar, 4990 Kč.

Zelená

Zelená barva sice nepatří mezi oblíbenkyně všech, ale nepodceňujte její kouzlo. Nejenže sluší zejména brunetkám a zrzkám, navíc se dá skvěle kombinovat s velkým množstvím barev. Noste ji například s černou či hnědou, případně zaexperimentujte a slaďte ji s oranžovou či hořčicově žlutou.

Foto: archiv firem

Boty, Deichmann, 999 Kč. Kalhoty, Zara, 799 Kč. Svetr, F&F, 499 Kč. Čepice, Zara, 549 Kč. Batoh, Coccinelle, cca 16 tisíc Kč

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám