Hlavní obsah

Horký tip letošní sezony - zachumlejte se do umělého leoparda

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leopardí vzor jedni milují, druzí přímo nesnášejí, přičemž nejčastějším argumentem je, že působí kýčovitě. To ale není pravda - leopard se sice stejně jako jiné výrazné vzory musí umět kombinovat, nicméně pokud to zvládnete, budete naopak působit luxusně a trendy. Chcete vědět, jak na to?

Foto: archiv firmy

Zleva: 2999 Kč, 2099 Kč, 2999 Kč. Vše H&M

Článek

Leopardí vzor patří vedle hadího mezi nejžahavější trendy letošní sezony, které se prolínají i v kolekcích světově uznávaných návrhářů, jako jsou Victoria Beckhamová, Michael Kors či Dolce & Gabbana.

I proto najdete v obchodech velké množství nejrůznějších druhů oblečení a doplňků právě v béžovo-černém vzoru. My se ale tentokrát zaměříme pouze na leopardí kabáty.

Jak ho nosí celebrity?

Leopardí vzor je sám o sobě výrazný. Aby nepůsobil kýčovitě, musíte ho nosit pouze s jednoduchým druhem oblečení. Své o tom ví i celebrity, kterým často pomáhají i světoznámí stylisté, a proto u nich často můžeme nalézt módní inspiraci.

Módní návrhářka a bývala Spice Girl Victoria Beckhamová vyrazila na letiště v dlouhém leopardím kabátu vlastní značky, který vhodně doplnila tenkým černým rolákem, kalhotami s puky a černými kozačkami. Kabelku i sluneční brýle volila rovněž ve stejné barvě.

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka Victoria Beckhamová

Modelka Heidi Klumová vsadila na mladistvý look, kterému dominuje jednoduchá šedá mikina a klasické úzké džíny. Celý model pak ozvláštnila značkovou kabelkou Louis Vuitton, která se sice s leopardím vzorem lehce tluče, nicméně alespoň barevně ladí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová

Modelka Kendall Jennerová zvolila rokenrolový outfit, který se skládá z volného šedého trička, koženkových kalhot a kotníčkových kozaček značky Gucci. Celý look pak doplňují trendy lenonky a jemné řetízky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Jaký si vybrat?

Leopardí vzor na kabátu není letos vůbec těžké sehnat, důležité ale je vybrat takový, který působí stylově a ne lacině. Pokud zvolíte model z umělé kožešiny, dejte si pozor na to, aby byly chlupy příjemné a vypadaly na první pohled kvalitně.

Důležitý je pak také samotný tvar kabátu nebo umělého kožíšku. My doporučujeme vsadit na pánský či oversized střih, které působí moderně a snadno se kombinují se zbytkem oblečení.

V každém případě ale nezapomeňte na pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Pokud si leopardí kabát pořídíte, kombinujte ho již pouze s jednoduchým oblečením, jako jsou džíny a jednobarevné topy.

Foto: archiv firmy

Answear, 1119 Kč

Foto: archiv firmy

Mango, 2499 Kč

Foto: archiv firmy

H&M, 2999 Kč

Foto: archiv firmy

H&M, 1999 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám