Hlavní obsah

Čím se řídit při úklidu šatníku

Novinky, Linda Humlová

Léto ťuká pomalu na dveře, a je tak pravý čas vytřídit zimní svetry a kozačky a nahradit je v šatníku letní vzdušnou garderobou. Vyhoďte oblečení, které má svá nejlepší léta za sebou, a inspirujte se našimi tipy, jak si skříň uspořádat, abyste v ní měla pořádek a kousky, které opravdu užijete.

Foto: Profimedia.cz

Zbavte se kousků, které vám zabírají místo ve skříni.

Článek

Máte plnou skříň oblečení, a stejně se trápíte, že nemáte nic na sebe? Pokud patříte mezi tzv. sběrače oděvů, není divu, že vaše skříň přetéká oblečením, které nenosíte. Celou situaci často ještě zhoršuje fakt, když si nalháváte, že k němu máte osobní vazbu.

Naučte se díky našim jednoduchým radám rozpoznávat kousky, které si zaslouží ve skříni zůstat, a kterých je naopak třeba se zbavit.

Zničené a poškozené?

Koukáte na vaše oblíbené džíny, které jste nosila téměř do roztrhání? Pokud ano, tak věřte, že je nejlepší doba dát jim sbohem. O kouscích, kterým už nepomůže ani nejzručnější švadlena, je zbytečné přemýšlet. Nejlepší je poslat je přímo do koše.

Nosila jste je minulý rok? 

Jen se pochlubte, visí vám ve skříni úplně nenošené kousky, dokonce možná ještě s visačkou, i přesto, že jste si je koupila před rokem? Asi je vám jasné, že jejich cesta je už zpečetěna. Nechte je putovat dál k vašim přátelům, kterým tak jistě uděláte radost.

Cítíte se pohodlně?

Oblečení, které vás škrábe, škrtí nebo je neprodyšné, automaticky vyřazujte. Je zbytečné, abyste se kvůli němu cítila nepohodlně. Doporučujeme pořizovat si kousky z přírodních materiálů, ve kterých se nebudete potit a budou vám příjemné na těle.

Jde kombinovat?

Možná jste se opravdu zamilovala do lesklého sáčka s aplikacemi, ale máte ho skutečně k čemu nosit? Možná se přistihnete, že se vám oči pokaždé rozzáří, když ho vidíte, ale nikdy nevíte, k čemu si ho obléknout. Nechceme vám lámat srdce, ale i tento kousek vám ve skříni zbytečně zabírá místo, a proto je nejlepší se ho zbavit.

Reklama

Související články

Sukně, bez kterých se letos neobejdete

Se vzrůstajícími jarními teplotami přichází čas sukní. Pokud pokukujete po nových kouscích, vyberte si takové, které unosíte napříč sezónami. Letošní rok se...

Výběr článků

Načítám