Hlavní obsah

Hantuchová: Anorexie? Ale kdepak!

PRAHA

Trpí anorexií, spekulují média o tenistce Daniele Hantuchové. Slovenka, která před časem vyhlásila útok na tenisový trůn, je skutečně velmi hubená. Na dvorcích, jimž v současnosti dominuje síla představovaná sestrami Williamsovými, tak působí až příliš zranitelně. Hantuchová ale všechny řeči odmítá s tím, že za úbytek váhy může změna diety.

Foto: Josef Zajíc

Běh mladých na 4,25 km.

Článek

"Je to trochu problém, potřebovala bych se dostat zpátky na svou váhu," ví Hantuchová. Dvacetiletá hráčka ale rezolutně popřela, že by jí chyběla síla. "Tak to rozhodně není. Cítím se silná a v pohodě," prohlásila nedávno.

V současnosti devátou hráčku světového žebříčku spekulace zaskočily. "Nezdá se mi to férové. Ti lidé mě neznají, nevědí, jak žiju a co jím. Mohu je ubezpečit, že jím normálně. Jím všechno, zvláště to, co mi uvaří maminka," vzkázala tenistka novinářům. S tímto prohlášením ovšem příliš nekorespondují slova, jimiž odpálkoval 'problém anorexie' její britský kouč Nigel Sears: "Daniela trénuje stále velmi tvrdě, nyní jsme ovšem přešli na jiné složení stravy. Dosud jsme nebyli schopni najít přesný poměr mezi přijatými a vydanými kaloriemi. Její současný jídelníček je totiž zdravější."

Jak to je doopravdy, vědí v tuto chvíli jen Hantuchová a její nejbližší...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám