Hlavní obsah

Zhrzený milenec otrávil 27 dětí v čínské školce, 2 zemřely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Jed zamíchaný v jídle otrávil v čínské mateřské školce v městě Nanjiang dvacet sedm dětí a jednu ženu. Úkladným útočníkem byl zhrzený milenec učitelky, která v zařízení pracovala. O případu v pátek informovala čínská média.

Foto: archiv VSŠ
Článek

Útočník Wei Entan (26) chtěl původně otrávit pouze děti své bývalé milenky, chlapce a holčičku. Do jejich jídla proto ještě doma nepozorovaně přimíchal silný jed na krysy.

Děti se však po příchodu do školky o pokrm rozdělily se svými dvaceti pěti spolužáky a maminkou. Na požití jídla následně zemřeli syn a dcera travičovy expřítelkyně. Dvacet pět dětí bylo ihned převezeno do nemocnic, stav osmi z nich je velmi vážný, ve čtyřech případech dokonce kritický.

Farmář Entan svůj čin písemně zdůvodnil tím, že se chtěl učitelce pomstít za to, že se za něj nechtěla provdat. Poté, co děti odešly do školky, se sám jedem otrávil. Nyní leží v kritickém stavu v nemocnici.

Uzdraví-li se, čeká na něj s největší pravděpodobností trest smrti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám