Hlavní obsah

Událost roku 2003: Válka v Iráku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Událostí uplynulého roku je bezesporu válka v Iráku a vše, co následovalo po invazi, včetně zatčení Saddáma Husajna. Událost to ale nebyla jediná, proto jsme pro vás připravili speciální přílohu Rok 2003. Je plná informací a těch nejlepších fotografií.

Foto: Aneta Přadková

Konečně v cíli eXtrému LH24. Ostravice 26. ledna 2014

Článek

V příloze Rok 2003 se mimo jiné dočtete o pádu Columbie, pandemii SARS, teroristických útocích či suchu, které zasáhlo Evropu.

Vše se ale neodehrálo mimo ČR. Máme přece nového prezidenta, který bojuje se senátory o Ústavní soud, sucho neminulo ani Česko, po soudech jezdí hrabě Kinský a požaduje navrácení majetku, Nejvyšší kontrolní úřad je stále bez prezidenta. Dočtete se ale také o přelomovém roku pro Vladimíra Železného, kteý přišel o post generálního ředitele TV Nova a podruhé se oženil.

To ale není zdaleka vše, v příloze jsou také nejdůležitější informace z ekonomiky, kultury, oblasti kriminality či sportu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám