Hlavní obsah

Muž v Indii strávil v pětihvězdičkovém hotelu bez placení téměř dva roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž v Indii strávil bez placení 603 nocí v pětihvězdičkovém hotelu Roseate House, který se nachází v blízkosti mezinárodního letiště Indiry Gándhíové v indické metropoli. Ankuš Dutta si původně pobyt zarezervoval jen na jednu noc od 30. května 2019. Zůstal ale až do ledna 2021 a zanechal po sobě nesplacený účet pět milionů rupií (přes 1,5 milionu korun), informoval list The Guardian.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

S podvodem muži podle policie pomáhali zaměstnanci hotelu.

„Hotelový personál údajně zfalšoval, vymazal a pozměnil mnoho záznamů na účtu hosta v hotelovém softwarovém systému Opera, který monitoruje příjezdy a odjezdy,“ stojí podle serveru Indian Express v policejní zprávě. Zaměstnanci tak před vedením tajili skutečné dluhy Ankuše Dutty.

Nikdo nebyl zatčen

Situace vyšla najevo při kontrole záznamů. Vedení hotelu posléze podalo žalobu na hosta, vedoucího recepce a na několik dalších členů personálu, kteří jsou podezřelí, že muži s podvodem pomáhali. Nikdo ale podle BBC nebyl zatčen a Hotel Roseate House se k případu dosud nevyjádřil.

„Personál musí informovat vedení a požádat hosta o zaplacení. K tomu ale zatím v Duttově případu nedošlo,“ sdělil vedoucí policejní důstojník serveru Indian Express.

Policie rovněž uvedla, že muž hotel navštívil už v minulosti a platil v hotovosti. Tyto platby se nyní rovněž ověřují.

Novozélandská policie zadržela pašeráky fastfoodu

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám