Hlavní obsah

Během populární hry zavraždil Brazilec mladou ženu. „Prostě se mi zachtělo“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletý Brazilec Guilherme Alves byl v pondělí ve své zemi zatčen poté, co se přiznal k vraždě o rok starší ženy. „Zabil jsem ji, protože se mi zachtělo,“ sdělil policistům vášnivý hráč videoher.

Foto: Profimedia.cz

Mobilní hra Call of Duty: Mobile.

Článek

Alves si Ingrid Oliveirovou podle policie pozval k sobě domů v São Paulu, kde měla dvojice hrát populární hru Call of Duty: Mobile. Oba se znali právě z online prostředí a nikdy předtím se nepotkali osobně. Půl hodiny po vraždě se Brazilec sám přišel udat na policii, uvedl tamní zpravodajský server R7.

Svůj čin měl podle všeho dobře připravený, svůj plán popsal na 52 stranách dokumentu. O vraždě prostřednictvím videa rovněž informoval další hráče, ve zpovědi se rovněž přiznal k tomu, že celou akci za poslední dva týdny detailně naplánoval.

Poláci odletěli do Mexika za prací, místo toho přišli o orgány

Amerika

Vyšetřovatelům poté mladík, jenž se u výslechu bezstarostně usmíval, oznámil, že ženu zabil bez hlubšího motivu. „Prostě jsem to chtěl udělat. Můj rozum je zcela v pořádku,“ uvedl Alves, jehož bratr v domě objevil mrtvé tělo Olivierové.

Alves v dokumentu popsal, že nikdy nepotkal svého biologického otce, vyjádřil také smutek nad tím, že se mu nepovede zabít mnohem více lidí, a konstatoval, že mu na ostatních nezáleží. Podle policie měl Alves doposud čistý trestní rejstřík. Vyšetřování celého případu nadále pokračuje a mladý muž bude čelit obvinění z vraždy.

Reklama

Výběr článků

Načítám