Hlavní obsah

Napadl mě otec Taylor Swift, tvrdí australský fotoreportér

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Australský fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho v úterý ráno udeřil otec hvězdné americké zpěvačky Taylor Swift na molu v přístavu australského Sydney. Incident vyšetřuje policie, uvedla agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift je v těchto dnech v Austrálii na koncertním turné The Eras Tour

Článek

Potyčka se odehrála po posledním koncertě zpěvačky v největším australském městě. Policie potvrdila, že vyšetřuje údajné napadení, do něhož byli zapleteni 71letý muž a jeden další muž v přístavišti Neutral Bay zhruba ve 2:30 místního času.

Policie přímo nejmenovala otce zpěvačky Scotta Swifta, jemuž je 71 let.

Podle místních médií je stěžovatelem australský fotograf, který čekal na Taylor Swift a jejího otce, když přijeli k Neutral Bay po noční výletní plavbě přístavem. Swiftová byla v tu dobu s otcem, ale při incidentu už byla v automobilu, uvedla televize ABC.

Mluvčí zpěvačky řekl magazínu Rolling Stone, že dva lidé si vůči ní a jejímu doprovodu počínali agresivně. V prohlášení jejího týmu se dokonce uvádí, že chtěli jednu členku doprovodu hodit do vody.

McDonald si naopak stěžuje, že lidé kolem ní se proti pořizování fotografií bránili deštníky a došlo k potyčce, do níž se zapojil otec 34leté popové divy.

Uměle vytvořené pornoobrázky Taylor Swift zburcovaly internet. Bílý dům volá po změně zákonů

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám