Hlavní obsah

Policie v USA zadržela pedofila hledaného přes internet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UNION CITY

Interpol zadržel v USA osmapadesátiletého muže, kterého kvůli pedofilii hledal přes internet. K jeho nalezení tímto způsobem stačily dva dny. Muž byl nakonec identifikován jako Wayne Nelson Corliss, který se živí jako herec s uměleckým jménem Casey Wayne.

Článek

Zatčen byl ve městě Union City ve státě New Jersey. Jeho fotografii před dvěma dny zveřejnil na internetu Interpol, kterému se muže podle snímku dlouho nedařilo identifikovat. Po zveřejnění fotky Interpol sdělil, že během jednoho dne přišlo na 200 tipů, kdo muž je.

Corliss podle Interpolu zneužil v Asii tři malé chlapce ve věku od šesti do deseti let. Jeho fotografie se našli v počítači při domovního prohlídce v Norsku v roce 2006.

Stalo se tak podruhé, co Interpol při hledání pedofila využil internet. Poprvé to bylo loni v říjnu, kdy byl podle fotografie zveřejněné na internetu zadržen učitel z Kanady Christopher Paul Neil.

Reklama

Související témata:

Související články

Interpol pořádá internetový hon na pedofila

Interpol teprve podruhé ve své historii hledá podezřelého prostřednictvím svých internetových stránek a žádá veřejnost o pomoc. Muž je podezřelý ze zneužívání...

Výběr článků

Načítám