Hlavní obsah

Manželku zmijí zabít nedokázal, tak ji dorazil kobrou

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v indickém státě Kérala obvinila 27letého muže z vraždy manželky. Podle vyšetřovatelů ji zavraždil pomocí jedovatého hada. První pokus učinil v březnu se zmijí, ten se mu však nepovedl, v průběhu května čin zopakoval s kobrou. Druhý útok už žena nepřežila, informoval list The Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž, kterého policie označila pouze jako Sooraje, byl zatčen a je podezřelý z vraždy manželky Uthry, se kterou měl roční dítě.

K prvnímu pokusu o vraždu mělo dojít už v březnu, kdy do pokoje vypustil jedovatou zmiji řetízkovou. První uštknutí žena přežila, její stav si ale vyžádal dvouměsíční hospitalizaci, uvedl policejní vyšetřovatel Ashok Kumar.

Když se Uthra zotavovala v domě svých rodičů, Sooraj svůj pokus zopakoval. Tentokrát použil kobru, kterou získal od obchodníka s hady. Vypustil ji do pokoje, kde jeho žena spala. Poté zůstal v pokoji, jako by se nic nestalo.

„Ráno provedl běžné ranní rituály, z kterých ho vyrušil až křik tchyně. Po převozu do nemocnice byla žena prohlášena za mrtvou,” uvedl Kumar.

Syn ubodal v New Yorku svého otce, který byl právě na videochatu

Amerika

Policie muže obvinila z vraždy na základě telefonních záznamů, podle nichž byl ve spojení s obchodníkem s jedovatými hady. Na internetu navíc hledal tematická videa.

Podle policie byl motivem činu majetek zemřelé ženy, jež pocházela ze zámožné rodiny a jejíž věno obsahovalo zlaté mince, nové auto či hotovost v hodnotě stovek tisíc korun.

„Bál se rozvodu a ztráty majetku, tak se ji rozhodl zabít,” dodala policie s tím, že zadržen byl rovněž obchodník s hady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám