Hlavní obsah

Žena v Německu oznámila rozchod, druh ji umlátil hasicím přístrojem a zapálil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Göttingen

Krveprolití za bílého dne zažilo univerzitní město Göttingen v Dolním Sasku. Ve čtvrtek odpoledne tam byla na ulici brutálně napadena čtyřiačtyřicetiletá žena. Na následky zranění vzápětí na místě zemřela. Zranění utrpěli další dva lidé, muž a žena, kteří se snažili oběti pomoci. Pachateli se podařilo uprchnout na kole, policie po něm zatím marně pátrá za pomoci vrtulníku s termokamerou, napsal server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Forenzní technici na místě vraždy

Článek

Čin se stal ve čtvrti Grone. Svědci popisují, že na ulici viděli ženu s mužem, kteří se spolu hádali. Muž ji najednou bodl a poté ji začal mlátit hasicím přístrojem. Nakonec její bezvládné tělo polil benzínem a zapálil, popsal deník Bild. Žena na místě zemřela.

Vážné zranění utrpěla také další žena, která se napadené snažila pomoci. Bild napsal, že to byla přítelkyně oběti. Na pomoc přispěchal i jeden kolemjdoucí muž. Ten utrpěl lehčí zranění.

Foto: Polizei Göttingen

Policie pátrá po Frankovi Naassovi, který má mít na svědomí vraždu své družky.

Pachatel po masakru sedl na kolo a z místa činu ujel. Dosud se ho nepodařilo zadržet. Z prvních výsledků vyšetřování vyplývá, že krvavý čin má na svědomí druh zavražděné, dvaapadesátiletý Frank Naass. Žena se s ním krátce předtím rozešla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám