Hlavní obsah

Pět mrtvých, z toho tři děti, našli policisté v domě u Berlína. Šlo o vraždy a sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Königs Wusterhausen

Ve městě Königs Wusterhausen ve spolkové zemi Braniborsko bylo v domě nalezeno pět mrtvých, z nichž tři jsou děti ve věku deset, osm a čtyři roky. Jde s největší pravděpodobností o vraždu spojenou se sebevraždou, píše deník Bild. Státní zástupce Gernot Bantleon uvedl, že vyšetřovatelé nalezli dopis na rozloučenou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pět mrtvých, z toho tři děti, našli policisté v domě u BerlínaVideo: Reuters

 
Článek

Mrtvoly otce Davida R. (40), jeho manželky Lindy R. (40) a dětí Leni (10), Janni (8) a Rubi (4) objevil v sobotu odpoledne soused. Bylo mu divné, že nikoho z rodiny dlouho neviděl.

Šel proto k domu a oknem na terase uviděl v obývacím pokoji bezvládná těla. Mrtvoly měly střelná nebo bodná zranění, jak potvrdil státní zástupce.

Otce viděl naposledy soused v pátek u auta, které nakládal.

V domě u Berlína našla policie pět mrtvých, tři z nich jsou děti. Má jít o vraždu

Evropa

Otec rodiny pracoval jako učitel na odborné škole v sousedním Wildau. Měl i firmu na stavbu studní. Jeho manželka byla úřednice a také pracovala ve Wildau. Děti chodily do školy ve městě, nejmladší do školky.

Vyšetřovatelé sice nalezli dopis na rozloučenou, ale zatím nechtějí sdělit motiv vražd a sebevraždy. Sousedé jsou zděšeni. Nikdo si tragédii nedokáže vysvětlit.

„Rodina byla společenská a ve městě aktivní. S dětmi nebyly vůbec žádné problémy. Nikdo nepozoroval žádné problémy či starosti. Ze všech vyzařovala energie a radost ze života,“ tvrdí jeden ze sousedů.

Reklama

Výběr článků

Načítám