Hlavní obsah

V Bratislavě našli rozčtvrcené mužské tělo

– Bratislava
Právo, ivi

Náhodný kolemjdoucí objevil v lesíku u cyklotrasy nedaleko bratislavského Přístavného mostu lidskou hlavu. V okruhu sto metrů se postupně našly další části lidského těla, napsal server čas.sk.

Bratislava v šoku, u mostu našli části lidského tělaVideo: tvnoviny.sk

 
Článek

Slovenská policie zatím stále netuší, kdo se stal obětí hrůzného zločinu, a na detailnější informace je skoupá. "Totožnost osoby zatím není známa," uvedla bratislavská krajská policejní mluvčí Tatiana Kurucová.

Policie proto požádala o pomoc s identifikací veřejnost. Rozčtvrcený muž byl 185 centimetrů vysoký a bylo mu kolem 40 let. Pomoci by mohlo i několik zvláštních tetování, která muž měl.

Foto: Policie SR

Jedno z tetování rozčtvrceného muže

„Na pravé ruce je to na předloktí z vnitřní strany štír, na rameni klečící anděl s roztáhnutými křídly. Na levé ruce na zápěstí z vnitřní strany má vytetované plameny a na ramenu tygra ve skoku,“ uvedl Kurucová.

Foto: Policie SR

Tetování rozčtvrceného muže

Jednotlivé části byly odděleny hladkými řezy. Naznačuje to, že muže mohl rozčtvrtit profesionál. „Pohození hlavy poblíž frekventovaného místa naznačuje, že pachatel chtěl, aby se veřejnost o vraždě dozvěděla,“ sdělil serveru cas.sk zdroj blízký vyšetřování.

Server pluska.sk uvedl, že na těle bylo 14 ran, pravděpodobně střelných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám