Hlavní obsah

Slovenská policie jela k hlášené střelbě v Michalovcích. Našla těla všech členů rodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V bytě na sídlišti ve městě Michalovce na východě Slovenska došlo v úterý večer ke střelbě. Podle TV Joj si střelba vyžádala čtyři oběti a šlo zřejmě o rodinnou tragédii.

Foto: TV Markíza

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

Podle televize Markíza našla policie v bytě těla manželského páru a jejich dvou dětí. „Jedna z verzí je, že muž zastřelil manželku a dvě děti a pak obrátil zbraň proti sobě,“ uvedla televize. Sousedé vnímali rodinu jako bezproblémovou. Zbraň vlastnil otec legálně.

Web pluska.sk uvedl, že sousedé slyšeli střelbu a zavolali policii. Ta našla na místě dopis, ale jeho obsah nezveřejnila. Web Topky.sk uvedl, že děti byly ve věku 10 a 13 let.

Před osmou hodinou večerní se k případu vyjádřila slovenská policie na sociální síti. „Můžeme potvrdit, že v bytě byla nalezena čtyři těla bez známek života. Bližší informace momentálně nemůžeme poskytnout,“ uvedla policie.

Trojnásobnou vraždu na Vsetínsku policie odložila, střelec se sám zabil

Krimi

Mluvčí záchranářů Alena Krčová potvrdila úmrtí čtyř lidí, další podrobnosti ale sdělovat nechtěla. „Přivolaní záchranáři jim už nemohli pomoct,“ dodala Krčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám