Hlavní obsah

Řidička jela u Nitry v protisměru. Pak zastavila a běhala po dálnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nitra

Neuvěřitelným způsobem zazmatkovala osmašedesátiletá řidička na slovenské rychlostní silnici R1 u Nitry. Když zjistila, že jede v protisměru, zastavila v rychlém levém pruhu, vystoupila z vozu, běhala z jedné strany silnice na druhou a telefonovala na tísňovou linku.

BEZ KOMENTÁŘE: Slovenská řidička zastavila v protisměru na dálniciVideo: Facebook/Policie SR

 
Článek

Žena se svým vozem Toyota Auris omylem vjela na rychlostní silnici ve směru na Banskou Bystrici, a když si uvědomila, že chce jet opačným směrem, po asi dvě stě metrech zůstala stát v rozšířené krajnici u předjížděcího pruhu.

„Operační středisko okamžitě vyslalo na místo dálniční policii,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Policisté po příjezdu na místo viděli, že žena vystoupila z vozu a běhá z jedné strany silnice na druhou. „Tím vystavila sebe i ostatní řidiče velkému riziku,“ uvedla policie. Policisté okamžitě zabezpečili místo a vůz na bezpečném místě otočili do správného směru.

Žena se podrobila zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. „Jedná se o závažný přestupek a věc bude řešena ve správním řízení,“ dodala policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám