Hlavní obsah

Prostitutka Nadia: Berlusconi mi zaplatil 10 000 eur

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italského premiéra Silvia Berlusconiho stíhá jeden skandál za druhým. O nocích strávených s předsedou vlády promluvila další prostitutka, jíž za služby zaplatil 10 tisíc eur. Navíc uvedla, že soukromé letadlo Berlusconiho na večírky dopravovalo marihuanu.

Foto: Profimedia.cz

Nadia Macriová

Článek

„U Berlusconiho jsem byla třikrát, jen dvakrát jsme ale měli sex,“ řekla Nadia Macriová (28) soudu. Ten vyšetřuje Emilia Fedeho, šéfredaktora jednoho z Berlusconiho TV kanálů, a manažera Leleho Moru kvůli kuplířství. Oba jsou přáteli premiéra.

Jak napsal list Corriere della Sera, Nadia se s premiérem setkala loni v jeho vile na Sardinii a letos v jeho rezidenci v Arcore. „Na Sardinii nás bylo asi 25 dívek,“ podotkla s tím, že nechyběla marihuana, kterou dodalo premiérovo soukromé letadlo. Berlusconiho ale kouřit neviděla.

Večírku v Arcore se zúčastnily „různé osobnosti, podnikatelé a taky advokáti a notáři“. Berlusconi si dívky k sobě zval popořadě. „Pak jsme ale byly všechny v bazénu, kde docházelo k intimnímu styku,“ řekla. Od premiéra obdržela i různé dárky a šperky. „Peníze mi v obálce dal osobně Berlusconi,“ dodala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám