Hlavní obsah

Prokuratura stáhla obvinění nejvlivnější slovenské influencerky

Bratislava

Generální prokuratura Slovenské republiky zrušila obvinění vznesené vůči influencerce Zuzaně Plačkové a jejímu manželovi René Strauszovi. V úterý to potvrdil mluvčí generální prokuratury Dalibor Skladan.

Foto: Profimedia.cz

"Čím více jsem vidět, tím víc vydělávám," řekla Plačková v rozhovoru pro deník Nový čas.

Článek

Třicetiletá Plačková, nejznámější slovenská influencerka proslulá výstředním životem plným luxusu, a její manžel Strausz čelili obvinění z distribuce drog, založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny. Policie je obvinila v rámci zátahu na 15člennou skupiny, která měla obchodovat s drogami na západním Slovensku od roku 2012.

Obchod s drogami nemá zapotřebí

„Myslíte si, že mám zapotřebí obchodovat s drogami?” reagovala na obvinění influencerka, jejíž firma Queen ZP si v roce 2020 přišla na více než milion eur. Připustila pouze, že se možná setkávala s nesprávnými lidmi. „Chci vzkázat ostatním, aby si dávali pozor, s kým se scházejí,” apelovala kontroverzní influencerka, označovaná za slovenskou Paris Hilton.

Hvězda internetu žijící v luxusu skončila v poutech, sledujících jí o to víc přibylo

Žena

Značka Cocaine and Caviar

V rámci svých obchodních aktivit Plačková s manželem prodávali oblečení pod značkou Cocaine and Caviar. „Tato skutečnost by neměla mít vliv na určení viny, popřípadě trestu,” uvedl tehdy právník Róbert Bános. Zároveň však připustil, že reklama na omamné a psychotropní látky je na Slovensku zakázaná.

Plačková se zviditelnila v reality show Hotel Paradise, ale pak se věnovala především sociálním sítím. Založila si vlastní značku oblečení, propaguje kosmetické výrobky, výživové doplňky, především kolageny a CBD produkty s obsahem kanabidiolu pocházejícího z konopí.

Slovenskou influencerku Plačkovou policie odposlouchávala

Evropa

S manželem se rádi ukazují na přepychových dovolených, kam létají soukromými tryskáči, jezdí v drahých automobilech a libují si v oblečení drahých značek.

Čím více jsem vidět, tím víc vydělávám. Pokud bych se neprezentovala luxusem, neměla bych tolik followerů, a tím pádem by můj profil a život nebyl ničím výjimečný,” řekla Plačková v rozhovoru pro deník Nový čas.

Reklama

Výběr článků

Načítám