Hlavní obsah

Polák zabil syna po prohře reprezentace s Ukrajinou

Právo, Pavol Minárik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varšava

V obci Kurów na jihu Polska zabil 55letý otec svého 25letého syna. Pohádali se minulý pátek po prohře polské reprezentace s ukrajinskou o postup na mistrovství světa v kopané do Brazílie. Uvedl to deník Fakt.

Foto: Peter Andrews, Reuters

Polský brankář Artur Boruc nechytil střelu ukrajinského útočníka Andreje Jarmolenka v kvalifikačním zápase na varšavském Národním stadiónu.

Článek

Andrzej Š., který pracuje dlouhodobě v zahraničí, přijel domů na dovolenou. V pátek se s otcem díval na varšavské utkání Polska s Ukrajinou v rámci kvalifikace o postup na MS, které domácí prohráli 3:1.

„Otec, který zřejmě zapíjel smutek z porážky, měl zcela odlišný názor na průběh zápasu než syn. Po ostré hádce ztratil nervy a nečekaně bodl syna do krku. Ten na místě zemřel,“ uvedl Dariusz Lenard z prokuratury v Pulawech, která případ vyšetřuje.

Otec po zabití syna, který byl vojákem z povolání, z místa činu uprchl, ale policie ho zadržela. Hrozí mu trest doživotního vězení, i když nebyl dosud trestaný, řekl Lenard.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám