Hlavní obsah

Pětinásobná vražda a 18 pokusů o ni. Policie obvinila opilého řidiče z Trevíru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trevír

Obviněn z pětinásobné vraždy, 18násobného pokusu o vraždu a 14násobného těžkého ublížení na zdraví. Tak skončilo pět měsíců trvající vyšetřování případu, kdy 51letý řidič najel v Trevíru na pěší zóně do lidí. Zabil pět lidí, mezi jeho oběťmi byla i dvouměsíční holčička, další byli zraněni, napsal sever týdeníku Focus.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Loni v prosinci najel muž v Trevíru do lidí, pět z nich zemřeloVideo: Reuters

 
Článek

Co vedlo řidiče k tomuto hrůznému činu, není jasné ani po intenzivním pětiměsíčním vyšetřování. Rodák z Trevíru Bernhard W. nedal žádné srozumitelné ani smysluplné vysvětlení. Vyšetřovatelé předpokládají, že to byly osobní záležitosti, které ho frustrovaly.

Šílený jezdec z Trevíru jde do vazby

Evropa

Z předběžného psychiatrického vyšetření vyplývá, že muž trpí psychózou. Během výslechů podal nereálné informace o událostech, které se mu měly stát v předchozím životě a kvůli nimž se cítil v nevýhodě a ukřivděn vnějším světem. Z toho se vyvinula napjatá emocionální situace, která stála za událostí.

Útok v Trevíru: mezi oběťmi je i devítitýdenní holčička a její otec

Evropa

Během vyšetřování se neobjevily žádné jiné známky možných dalších motivů trestného činu ať už politických, nebo ideologických, píše Focus.

Ztroskotanec z Trevíru. Sousedé popisují život muže, který najel SUV do lidí

Evropa

Tragédie se stala vloni 1. prosince odpoledne v západoněmeckém městě Trevír. Do lidí na pěší zóně vjelo stříbrné SUV značky Land Rover. Netroubilo, jen zrychlovalo, popsal jeden ze svědků.

Řidič Bernhard W., Němec z okresu Trier-Saarburg, byl v době činu opilý, v krvi mu měli policisté naměřit 1,4 promile.

Reklama

Výběr článků

Načítám