Hlavní obsah

Obvinili Slováka, který vyhrožoval zopakováním střelby z Prahy. Jde do vazby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žilina

Slovenská policie obvinila čtyřiašedesátiletého muže ze Žiliny, který vyhrožoval, že udělá totéž, co střelec na pražské univerzitě. Žilinská policejní mluvčí Zuzana Šefčíková potvrdila, že vyšetřovatel ho obvinil z přečinu šíření poplašné zprávy a soudce akceptoval návrh na vzetí obviněného do vazby.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

„Udělám to, co se stalo v Praze,“ řekl muž podle agentury TASR v sobotním telefonátu na číslo operačního střediska integrovaného záchranného systému. Muž byl krátce poté zadržen. Jak uvedla slovenská policie na sociální síti, policisté muže vypátrali expresně rychle.

„Po přijetí oznámení jsme okamžitě zahájili prověřování, jehož výsledkem bylo zadržení podezřelé osoby,“ konstatovala slovenská policie.

Příslušníci pohotovostní motorizované jednotky krajského ředitelství policejního sboru v Žilině zadrželi podezřelou osobu v městské části Žiliny-Žilinská Lehota.

Policie si došlápla na dva muže, co na sítích vyslovili uznání střelci z Prahy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám