Hlavní obsah

Na Slovensku zahynul český motorkář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesátiletý motocyklista z České republiky přejel v pátek v tunelu Stratená ve Slovenském ráji do protisměru, kde se čelně srazil s vozem Ford Transit. Motocyklista byl na místě mrtev. V sobotu o tom informovala slovenská policie.

Foto: Policie SR

Následky tragické nehody na Slovensku

Článek

Motocyklista jel na své hondě ve směru od obce Stratená na Poprad. „Z dosud nezjištěných důvodů přejel s motocyklem do protisměru, kde se srazil s vozidlem Ford Transit, který řídil devětašedesátiletý muž z okresu Rožňava. Řidič motocyklu bohužel utrpěl zranění neslučitelné se životem,“ uvedla slovenská policie.

Ve Fordu byli tři lidé, z nichž jednoho musela transportovat do nemocnice letecká záchranná služba. „Řidič vozu se podrobil dechové zkoušce s negativním výsledkem,“ dodala policie.

Přesné příčiny dopravní nehody jsou podle slovenské policie předmětem dalšího vyšetřování. „Policie vyzývá řidiče, aby se na silnicích chovali zodpovědně, dodržovali dopravní předpisy, zbytečně neriskovali, sledovali situaci kolem sebe a chránili to nejcennější, své životy,“ dodala slovenská policie na sociální síti.

Řidička srazila cyklistku a ujela. Žena zemřela

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám