Hlavní obsah

Muž a žena vyskočili z okna bytu v Bratislavě. Uvnitř našli policisté mrtvé dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na největším bratislavském sídlišti Petržalka se v neděli odehrála rodinná tragédie, při níž přišli o život tři lidé, včetně desetiletého chlapce. Na sociální síti o tom informovala slovenská policie.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

Z obytného domu ve Vyšehradské ulici vyskočil muž a po několika hodinách i žena. „Muž byl převezen do nemocnice, kde svým zraněním podlehl. Žena utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla policie.

„Muž byl transportován v kritickém stavu do nemocnice,“ řekla televizi Joj mluvčí záchranářů Alena Krčová. „Bohužel, navzdory velké snaze našich zdravotníků se muže nepodařilo zachránit a zraněním podlehl. Zranění ženy bylo natolik vážné, že jsme jí už nedokázali pomoct,“ dodala mluvčí univerzitní nemocnice Eva Kliská.

Policisté pak identifikovali byt, z něhož oba lidé vyskočili, a vevnitř našli tělo desetiletého chlapce bez známek života. „Bližší informace poskytneme, až to situace ve vyšetřování umožní,“ dodala policie.

Mrtví byli sourozenci

Podle slovenských médií měla žena a chlapec na těle bodná zranění. Média uvádí, že se nejednalo o manžele či partnery, ale o sourozence a o dítě ženy.

Web pluska.sk tvrdí, že sedmadvacetiletý muž měl pobodat chlapce, následně také ženu a pak vyskočil z okna bytu v pátém podlaží bytového domu. „Podle našeho zdroje policie nedokázala identifikovat podlaží, z kterého měly osoby vyskočit, a povedlo se jí to až za pomocí dronu,“ dodal web.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám