Hlavní obsah

Mladík na čtyřkolce v Bratislavě ujížděl policii, dětem se vyhýbal na poslední chvíli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Pětadvacetiletý Tomáš bezohlednou jízdou na čtyřkolce ohrožoval děti i dospělé na chodnících v bratislavské čtvrti Dúbravka. Tomášovi hrozí čtyři až deset vězení.

Čtyřkolka ujížděla před policií v BratislavěVideo: Polícia SR

 
Článek

Bratislavská policie v sobotu na sociální síti informovala, že případ se stal 31. března, a z honičky zveřejnila také video. „Tomáš, který má zákaz řízení motorového vozidla na 60 dnů, nasedl před místním obchodním domem na čtyřkolku značky Honda a svou nebezpečnou jízdou ohrozil asi 20 osob, včetně dětí,“ uvedla policie.

Mladík za volantem odmítal zastavit, pak naboural do policejního auta

Krimi

Když ho chtěla policejní hlídka zastavit, muž zvýšil rychlost, ohrožoval ostatní řidiče a málem způsobil dopravní nehodu. „Jízdou na chodníku ohrozil malé děti na kolech i maminky s kočárky,“ dodala policie.

Řidič čtyřkolky byl nakonec zadržen, eskortován na místní oddělení policie a skončil v cele předběžného zadržení. „Svým jednáním úmyslně vydal do nebezpečí smrti nebo těžké újmy na zdraví nejméně osm osob,“ konstatoval bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám