Hlavní obsah

Dva maskovaní pachatelé v Británii ubodali 16letého mladíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve šestnáctiletého mladíka ubodali dva maskovaní pachatelé v britském městě Bristol. Informuje o tom britská zpravodajská stanice BBC, podle níž policie místo útoku uzavřela a v okolí posílila hlídky. Deník The Guardian uvedl, že oba pachatelé z místa činu ujeli na kolech.

Dva maskovaní pachatelé v Británii ubodali 16letého mladíka.Video: AP

 
Článek

K pobodání mělo dojít v parku Rawnsley. Prvotní útok mladík ještě přežil a podle britské televize utekl zhruba sto metrů od místa činu, kde se mu pokusil pomoct řidič automobilu. Posléze se ale mladík zhroutil a zemřel.

Britský deník The Guardian s odkazem na policii uvedl, že po útoku oba maskovaní pachatelé z místa činu ujeli na kolech. Dosud se je ale úřadům nepodařilo vypátrat.

Policie ve svém prohlášení uvedla, že útok je „jasnou připomínkou strašlivého dopadu“, který má na obyvatelstvo trestná činnost páchaná nožem.

„Tragicky jsme přišli o další mladý život v našem městě za naprosto otřesných okolností,“ prohlásil nadporučík Mark Runacres. „V myšlenkách jsme s rodinou oběti, která prožívá nepředstavitelně těžké chvíle,“ dodal.

Policie uzavřela místo činu a v jeho blízkosti posílila hlídky. Prověřuje také kamerové záznamy, které by mohly vést k dopadení útočníků. Rodina byla podle BBC o smrti mladíka již informována.

Útok nožem na ukrajinské basketbalisty v Německu, jeden je po smrti

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám