Hlavní obsah

Dítě na Slovensku vypadlo z okna v pátém podlaží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné štěstí mělo desetiměsíční dítě, které vypadlo z okna v pátém podlaží bytového domu ve slovenském městě Vranov nad Topľou. Neutrpělo žádná vážnější zranění.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Deník Nový čas ve čtvrtek uvedl, že případ se stal minulý týden na vranovském sídlišti Okulka. „Desetiměsíční kluk vypadl z dosud nevyjasněných okolností z okna v pátém podlaží. Hororová událost skončila šťastně, když dítě nejenže přežilo, ale neutrpělo ani žádná vážnější zranění,“ uvedl list.

Chlapci pravděpodobně zachránil život trávník před domem, na který dopadl. „Přivolaní záchranáři zkontrolovali životní funkce dítěte, poskytli náležitou zdravotní péči a dítě bylo převezené do nemocnice,“ dodal Nový čas. Podle lékařů byl stav dítěte stabilizovaný. „Dokonce ani CT vyšetření neukázalo žádná zranění,“ uvedl mluvčí nemocnice Tomáš Kráľ.

Policisté na Slovensku nevěřili svým očím. Za volantem jediného auta se za den vystřídali tři opilci

Stalo se

Policie začala trestní řízení ve věci ublížení na zdraví. „Aktuálně probíhají procesní úkony za účelem zjištění všech skutkových okolností této události. Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o citlivý případ, nemůžeme poskytnout více informací,“ uvedla prešovská policejní mluvčí Jana Ligdayová.

Reklama

Výběr článků

Načítám