Hlavní obsah

Desetiletý chlapec nutil na Slovensku spolužáka k orálnímu sexu

Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Desetiletý žák základní školy ve slovenské Kežmarku opakovaně nutil k orálnímu sexu svého spolužáka. Jak informovala televize Markíza, policie zahájila trestní řízení pro sexuální násilí. "Trestní řízení bude pravděpodobně zastaveno, protože se jedná o nezletilého pachatele," uvedl Ľubomír Mlynarič z okresního ředitelství policie v Popradě.

Článek

K sexuálnímu násilí mělo opakovaně docházet na toaletách místní základní školy. "Můj syn doma nic neprozradil, ale v posledním období byl jak tělo bez duše. Násilník mu vyhrožoval, že pokud něco prozradí, po škole si ho najde," řekla matka desetiletého žáka.

K odhalení sexuálního násilí došlo náhodou, když žačka druhé třídy viděla přes okno WC, co se děje na chlapeckých záchodcích. Všechno řekla doma a policie začala případ vyšetřovat. Vedení školy se k tomu nechtělo vyjádřit, ale údajně o případu už několik týdnů vědělo.

"Do školy půjde speciální vyšetřovací komise," uvedl primátor Kežmarku Igor Šajtlava. Pokud se prokáže, že vedení školy nezasáhlo včas, ředitel základní školy asi přijde o místo.

Koncem dubna se stal na Slovensku další případ sexuálního násilí ve škole. Ve městě Moldava nad Bodvou na východě Slovenska nutili žáci učiliště 16letého mladíka k orálnímu sexu a přitom ho natáčeli na mobilní telefon.

Reklama

Výběr článků

Načítám