Hlavní obsah

Britka si na internetu objednala domů maséra, ten ji znásilnil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletý britský masér Cosmin Tudorache byl po více než třech letech uznán u soudu v Londýně vinným ze znásilnění a sexuálního útoku na svoji klientku. Sám přitom tvrdí, že žena se sexem souhlasila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke znásilnění došlo podle soudu v říjnu roku 2017. Tehdy si nejmenovaná žena objednala na specializované internetové stránce hodinu a půl trvající služby soukromého maséra.

Místo příjemného uvolnění však zcela ztuhla, když ji během masáže Tudorache znásilnil, uvedl Daily Mail. V době znásilnění byla sama doma, její spolubydlící odešla pryč s přáteli.

„Úplně jsem zkoprněla, nemohla jsem se ani hnout. Jenom jsem ležela a brečela. Snažila jsem se jen dát nohy k sobě, myslím, že řeč mého těla byla naprosto jasná. Když se mě snažil políbit, uhýbala jsem. Nejsem kontaktní člověk, nemám ráda ani přehnaný kontakt s mým přítelem, proč by se mi to mělo líbit od cizího člověka?” uvedla žena.

Románek vdané britské učitelky s nezletilým žákem skončil sexem na poli

Evropa

S jejím pohledem na věc samotný masér nesouhlasí. Podle něj byla žena „vzrušená” a dotýkala se jeho intimních partií, což si přebral jako výzvu k sexuálnímu aktu.

„Chtěla jsem, aby se měl dotýkal pouze jako masér. Myslela jsem, že je to profesionál a odvede svoji práci. Z jeho pohledu je naprosto nepřípustné, aby mě považoval za něco jiného než za svého klienta,” konstatovala znásilněná žena, která několik hodin po masáži kontaktovala policii a údajně další roky trpěla strachem. „Ví, kde bydlím,” svěřila se později s obavami svým přátelům.

Dvacetiletý sadomasochista zbil při sexu dívku do bezvědomí. Dostal tři roky

Krimi

Sám Tudorache, který veškerá obvinění popírá, nebyl údajně během policejních výslechů příliš rozrušený a nad svým činem se nijak zvlášť nepozastavoval, uvedla u soudu obžaloba. Během oznamování soudního verdiktu však se sklopenou hlavou vzlykal. O výši jeho trestu bude rozhodnuto u soudu v první polovině března. Nyní soud poslal muže do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám