Hlavní obsah

Andrew nemá příjem. Účty platí Alžběta II.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská královna Alžběta II. platí soukromě miliony liber za právní boj svého syna prince Andrewa proti obviněním ze sexuálního zneužívání. S odvoláním na své zdroje to napsal list The Daily Telegraph s tím, že finanční intervence byla nutná, neboť vévoda z Yorku oficiálně nemá žádný příjem.

Foto: Profimedia.cz

Princ Andrew

Článek

Andrew minulý týden rozšířil svůj americký tým advokátů z losangeleské firmy Lavley Singer, která se specializuje na řešení právních problémů celebrit a také si za to účtuje vysoké poplatky. Hlavní poradce Andrew Brettler má zřejmě sazbu okolo dvou tisíc dolarů (43 980 korun) na hodinu, napsal list.

Princ Andrew přijel za královnou na Balmoral, bude muset vysvětlovat žalobu

Koktejl

Vedle toho má vévoda z Yorku k dispozici i britský právní tým. Královna souhlasila s financováním synových právních výdajů počátkem loňského roku, kdy princ v rozhovoru pro Newsweek nedokázal projevit empatii s oběťmi sexuálního zneužívání ze strany amerického finančníka Jeffreyho Epstei­na a zároveň neprojevil lítost nad přátelstvím s ním, napsal deník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám