Hlavní obsah

Dětská brutalita, jaká nemá obdoby. Děti mučily 11letou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava
Aktualizováno

Jedenáctiletá dívka z obce Miloslavov na západě Slovenska se stala obětí brutálního útoku dětí ve věku 14 až 16 let. Dívka skončila zmlácená v nemocnici, případ vyšetřuje slovenská policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dívku zlákala skupina dětí do areálu bývalého zemědělského družstva. Tam se parta dostala s obětí do konfliktu, záminkou byla vylitá sklenice.

„Za trest do ní začali lít alkohol, mlátit ji do obličeje a do břicha. Ostatní si útok natáčeli na mobil a záběry sdíleli na sociální síti,“ uvedla televize Markíza.

Na začátku jí dávaly facky, pak do ní kopaly.
Svědkyně incidentu

Dívka začala zvracet krev, načež se skupina domluvila na verzi pro záchranáře a policisty, že ji našla už zmlácenou.

Slovenská policie na sociální síti uvedla, že v souvislosti s medializovaným případem napadení nezletilé dívky bylo zahájeno trestní řízení ve věci loupeže. „Na základě zjištěných skutečností může nastat překvalifikování tohoto případu,“ dodala policie.

Matka napadené dívky televizi řekla, že dcera šla odpoledne ven se spolužačkami. „V pět mi ještě psala, ale pak jsem se jí už nemohla dovolat,“ uvedla matka.

Ve skupině byly děti od 14 do 16 let, které jedenáctiletou dívku mlátily. „Na začátku jí dávaly facky, pak do ní kopaly,“ uvedla svědkyně incidentu.

Dívku pak svlékly a nahou ji fotografovaly. Jedna z agresivních dívek měla ostatním říct, že z toho nebudou mít žádné problémy, protože její matka je policistka.

„Každý den se objevují nová videa a fotografie. Je to hrozné, tohle si nezasloužila, vždyť je jí jen 11 let. Bojím se, aby si něco neudělala,“ dodala matka.

Podle televize Markíza měla tato skupina v minulosti na svědomí i další útoky na děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám