Hlavní obsah

Chirakovo levé ucho budí dohady

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Mluvčí francouzské vlády Jean-Francois Coppé ve středu popřel zprávu, že prezident Jacques Chirac nosí v levém uchu přístroj pro nedoslýchavé. Reagoval tak na prohlášení ministryně životního prostředí Roselyne Bachelotové, která týž den v rozhovoru pro RTL vyjádřila domněnku, že Chirac elektronický aparát skutečně nosí.

Foto: Zdeněk Němec

Milena Marcilisová a Gustav Řezníček v Nikdy nekončí.

Článek

Bachelotová to řekla v odpovědi na dotaz ohledně spekulací některých médií, podle nichž Chirac, jenž příští týden oslaví 71. narozeniny, nedoslýchá na levé ucho a že má elektronický aparát nainstalován tak diskrétně, že není při běžném pohledu vidět.

Pařížský deník Le Monde v této souvislosti poznamenal, že Chirac, jenž vzešel z pravicové strany, "zleva" nikdy příliš dobře neslyšel, ani když byly jeho uši v nejlepším pořádku.

Reklama

Související témata:

Související články

Chirac prý špatně slyší na levé ucho

Francouzský prezident Jacques Chirac, který 29. listopadu oslaví 71. narozeniny, špatně slyší na levé ucho. Napsal to ve svém nejnovějším vydání týdeník...

Výběr článků

Načítám