Hlavní obsah

V Brazílii autistickou dívku unesl, mučil, zneužil a zabil 12letý chlapec

Brazílií otřásl případ zneužití a brutální vraždy devítileté autistické dívky ze Sao Paula. Ta byla nejprve unesena, poté přivázána ke stromu, zneužita a zavražděna. Šokující je nejen případ vraždy, ale i zjištění, že samotným pachatelem bestiálního činu je rovněž dítě. Chlapci je pouhých 12 let, napsal server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Brazilské Sao Paulo

Článek

Tragédie odstartovala na jedné zábavní akci v Sao Paulu, kam se vydala Rosevania Caparelliová se svými dvěma dětmi – synem a handicapovanou dcerkou Raissou. Byla to jen chvilka, když šla žena koupit popcorn a zavolala na syna, aby jí šel ke stánku pomoci. Vrátili se, ale po dívce se slehla zem.

O něco později ji policie nalezla. Objevila ji v zalesněné oblasti, asi čtyři kilometry od místa, kde byla naposledy s matkou. Dívenka byla přivázaná lanem ke stromu, znetvořená, zneužitá a bez známek života.

Sotva se rozběhlo vyšetřování, dorazila na policejní stanici žena s dvanáctiletým synem, který se k brutálnímu činu přiznal. Policistům do detailu popsal vše, čeho se dopustil. Později sice vyšetřovatelům předložil další verzi příběhu, ale detektivové tvrdí, že první výpověď je pravdivá, ostatní jsou jen snahou setřást ze sebe vinu.

Pochlubil se příbuznému 

Jeho první verzi podporují i záznamy z bezpečnostních kamer. Pouhých 90 minut před objevením těla je na nich zachycen chlapec s Raissou, jak ji vede za ruku a směřují k místu, kde byla později objevena její mrtvola.

Chlapec se navíc „pochlubil“ tím, co provedl, svému příbuznému. Ten si šokující informace nenechal pro sebe. Nakonec na policii odvedla chlapce jeho matka, řekl komisař Eduardo Marturano.

Policie uvedla, že první informace patologa uvádějí jako příčinu smrti dívky udušení. Existují i známky znásilnění. „Zranění tváře byla tak vážná, že byla obtížná i identifikace,“ řekl Marturano. Raissa měla brutální zranění na ramenou a hluboké rány na těle a nohou. Vše by měla objasnit až podrobná pitva.

Nyní se prošetřuje, zda chlapec neměl nějakého komplice.

Reklama

Výběr článků

Načítám