Hlavní obsah

Řidička sjela autem do vody u Niagarských vodopádů, už ji nezachránili

Niagara Falls

Navzdory velkému nasazení a ohromnému úsilí záchranářů ve městě Niagara Falls se nepodařilo zachránit 66letou ženu, která vjela do řeky Niagara doslova pár metrů od Niagarských vodopádů, píše deník Daily Mail. Zatím není jasné, zda řidička vjela do řeky úmyslně, nebo to byla osudová nepozornost.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička sjela s autem do vody u Niagarských vodopádů Video: Reuters

 
Článek

Když na místo dorazili záchranáři, vůz byl již téměř zcela ponořený ve vodě, ale uvízl, zřejmě ho zadržela skaliska. Nacházel se zhruba 30 metrů od vodopádu. Jeden člen pobřežní stráže se nechal spustit z vrtulníku a snažil se řidičku vyprostit. Žena byla v tu chvíli ale už bez známek života, píše Daily Mail. Její smrt nakonec potvrdila pobřežní stráž.

Cítil se při tom jako na obláčku. Před 60 lety přežil chlapec pád do Niagarských vodopádů

Koktejl

Svědci uvedli, že viděli, jak auto vjíždí do vody mezi mostem pro chodce a mostem pro vozidla, kterými je s pevninou spojen Kozí ostrov, další svědci poté volali o pomoc s tím, že auto pluje po řece a uvízlo na nějakém místě.

Než dorazil vrtulník se záchranáři, policie vyslala nad místo, kde uvízlo auto, dron, aby se zjistilo, kolik lidí je ve voze a případně i poznávací značku. Žena měla minimální šanci na přežití. V oblasti navíc panují mrazivé teploty a padal sníh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám