Hlavní obsah

Policie v domě Justina Biebera zabavila drogy a zatkla jeho spolupracovníka

Los Angeles
Aktualizováno

Policie v Los Angeles provedla v úterý v domě kanadské popové hvězdy Justina Biebera domovní prohlídku poté, co 19letý zpěvák na sousedův dům házel vajíčka. Policisté při prohlídce našli drogy a v té souvislosti zatkli jednoho z Bieberových spolupracovníků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Police prohledávala dům zpěváka Justina Biebera v Los AngelesVideo: Reuters

 
Článek

Bieber zatčen ani obviněn nebyl, uvedl policejní mluvčí David Thompson. S policisty spolupracoval, ale nebyl ani vyslýchán.

Foto: Mario Anzuoni/files, Reuters

Justin Bieber

Policie přijela do zpěvákova domu v úterý ráno kvůli stížnosti jeho souseda, že mu Bieber při „vajíčkovém útoku“, jenž se udál už minulý čtvrtek, značně poškodil jeho dům na předměstí Calabasas. Policisté dorazili v osm hodin ráno, osazenstvo domu ještě spalo. V domě bylo podle zástupce okresního šerifa Steva Whitmora osm lidí.

Foto: NBCLA.COM/Handout via Reuters, Reuters

Letecký snímek Bieberova domu

Policie jméno zatčeného Bieberova spolupracovníka nezveřejnila, ale podle stanice CNN se jedná o rapera Lil Za. Policejní příslušníci se v domě sháněli po záznamu z bezpečnostních kamer, když spatřili látku, která byla každému volně na očích. Policie nejprve uvedla, že zabavila kokain, posléze upřesnila, že zřejmě jde o extázi a lék Xanax. Podezření mají ještě potvrdit laboratorní testy.

Bieber se potýkal s policií už dvakrát. Loni si na něj soused stěžoval, že jejich čtvrť ohrožuje divokými jízdami v autě. V listopadu 2012 ho zase fotograf obvinil z napadení. Ani v jednom případě nebyla mladá hvězda obviněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám