Hlavní obsah

Kolumbijec se předávkoval viagrou, amputovali mu úd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bogota

Kolumbijští lékaři amputovali 66letému zemědělci Gentilemu Ramírezovi Polaníovi penis poté, co se záměrně předávkoval viagrou, aby zapůsobil na svou novou mladou přítelkyni. K lékaři přišel poté, co měl několik dní erekci, a stěžoval si na bolest v pohlavním údu, uvedl britský list Independent.

Článek

Lékaři zjistili, že muž, který byl nějakou dobu i radním ve svém rodném městě Gigante, měl penis zanícený, utrpěl i jeho rupturu a objevila se v něm gangréna. Aby zabránili lékaři šíření sněti, nezbylo jim, než mužův úd amputovat.

„Pacient, který měl pohmožděniny na varlatech a penisu, byl ošetřen a dobře se zotavuje,“ řekl místním novinám La Nacion lékař Antonio Correa.

Lékaři poté varovali, aby muži nepoužívali přípravky na erekci a prodloužení penisu, pokud jim nejsou předepsány.

Předávkování viagrou vede k priapismu, což je přetrvávající erekce, k nevolnosti, bolestem na hrudi a vyvolává srdeční arytmii. Pokud se priapismus neošetří do 24 hodin, může být penis nenávratně poškozen a ztratit schopnost erekce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám