Hlavní obsah

Dívka se v televizi přiznala k sexu za peníze, bývalý přítel ji zabil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lima

Dva měsíce poté, co se 19letá Peruánka Ruth Thalia Sayasová Sanchezová v peruánské obdobě pořadu Nic než pravda přiznala, že pracovala v nočním klubu a dvakrát si nechala zaplatit za sex, byla zavražděna. Z činu je podezřelý její bývalý přítel. Motivem ovšem byla odměna, kterou dostala za vystoupení v televizi.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Tělo dívky bylo nalezeno v sobotu. Při pitvě byly zjištěny v její krvi stopy jedu. Také byla škrcena, řekl peruánský generální prokurátor José Pelaez.

Z vraždy byl obviněn její bývalý přítel. Důvodem mělo být 15 000 solů (cca 115 000 korun) které dostala za své vystoupení v soutěžním pořadu. Byla první účastnicí pořadu, kde lidé musejí podle pravdy odpovídat na obtížné otázky ze svého soukromí. Jejich věrohodnost se ověřuje na detektoru lži.

Pelaez dodal, že se ještě bude zjišťovat, jakou roli měl v osudu dívky televizní pořad: „Vyšetřování určí, zda měl nějaký podíl, i když to podle mne vypadá, že by to mohl být podíl, který neměl přímou souvislost.“

Podle strýce dívky ale s její smrtí nemá vystoupení v televizi nic společného. I tak ale peruánská rada pro rozhlas a televizi míní více sledovat obsah podobných pořadů.

Reklama

Výběr článků

Načítám