Hlavní obsah

Středočeští zaměstnavatelé nabídnou zájemcům práci

Novinky, kil

Celkem 27 vystavovatelů ze Středočeského kraje a široká nabídka volných pracovních míst ve strojírenství, gastronomii, sociálních službách, logistice, autodopravě či administrativě. To vše bude připraveno pro návštěvníky Burzy práce v Příbrami, která proběhne ve čtvrtek 17. 9. 2015 od 10.00 do 17.00 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Zájemci se mimo jiné dozvědí, jak správně napsat životopis.

Článek

Na akci, kterou spolupořádají Úřad práce ČR (ÚP ČR), Krajská hospodářská komora Střední Čechy, Okresní hospodářská komora v Příbrami a Krajský úřad Středočeského kraje, se sjedou zaměstnavatelé z celého regionu.

Přijímací pohovor na místě

Poptávka bude hlavně po technických profesích. Firmy budou hledat například soustružníky, obráběče, kovodělníky, svářeče, řidiče nákladních automobilů, číšníky a servírky, kuchaře, pečovatelky, zdravotnický personál nebo skladníky. Návštěvníci tak získají přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v tomto regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě, bez zbytečného stresu, absolvovat přijímací pohovor.

Občanku a životopis s sebou

„Doporučujeme všem, kteří mají opravdu vážný zájem najít práci, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi,“ upozorňuje ředitelka Krajské pobočky ÚP ČR v Příbrami Renata Malichová.

Úřad práce poradí

Součástí akce bude i poradenství, které návštěvníkům poskytnou zástupci Úřadu práce ČR. Zájemci se mimo jiné dozvědí, jak správně napsat životopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci jejich současné kvalifikace a praxe, jak efektivně hledat zaměstnání nebo jak jim může ÚP ČR pomoci prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti. Na burze se představí také některé střední školy z regionu. Na své si tak přijdou i žáci základních škol a jejich rodiče. Vstup pro návštěvníky je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám