Hlavní obsah

Zpívající herečka Chantal Poullain vystoupí s francouzskými šansony v kině Svět

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nejen na svém nedávno vydaném albu Chansons, ale také na živých koncertech po celé republice, prezentuje oblíbená herečka Chantal Poullain francouzské šansony. V Holešově je představí ve čtvrtek 20. listopadu v sále kina Svět.

Foto: archiv autora

Chantal Poullain na obalu svého debutového alba Chansons.

Článek

I když je někdejší manželka Bolka Polívky známá českému publiku především jako filmová, televizní a divadelní herečka, v poslední době vystupuje stále častěji také na koncertním pódiu. O svém pěveckém talentu přesvědčila už před časem na svém debutovém albu Chansons, kterým prezentuje působivé písně ve své mateřštině.

V Česku už před lety usazená francouzská herečka Chantal Poullain si zahrála nejen v řadě českých filmů (Šašek a královna, Kopytem sem, kopytem tam, Hrad z písku, Konec starých časů, Král Ubu, Na zámku), ale také na předních divadelních scénách (Národní divadlo Praha, Klicperovo divadlo Hradec Králové, Divadlo Na zábradlí Praha, Divadlo Ungelt Praha). Herečka je také zakladatelkou a patronkou nadace Archa Chantal.

V Holešově se však představí jako vyzrálá šansoniérka. Na koncertě, který připravilo Městské kulturní středisko a který proběhne 20. listopadu od 19 hodin v sále kina Svět, ji doprovodí hudebníci Štěpán Markovič, Vít Švec a Ondřej Kabrna. Vstupenky jsou v tradičním předprodeji v Městském informačním centru Holešov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám