Hlavní obsah

ZOO Lešná zve na vánoční dílny

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední listopadový víkend se ponese v ZOO Zlín ve vánoční atmosféře. Příchozí si mohou vyrobit adventní věnce, namalovat perníčky či jen načerpat sváteční náladu. K vidění bude i celá řada zvířat, která stále obývají venkovní výběhy.

Foto: ZOO Lešná
Článek

"Pracovní dílny budou přichystány v sobotu a neděli 26. a 27. listopadu od 10.30 do 15.00 hodin v prostorách vzdělávacího střediska Tyrol. V pěti dílnách si malí i velcí návštěvníci vyzkouší výrobu nejrůznějších vánočních dekorací a dárečků, adventních věnců či malování perníčků. Svou obtížností jsou určeny jak pro dětské tak i dospělé návštěvníky," uvedla Anna Vávrová z oddělení biologické výchovy. 

ZOO Zlín je během listopadu otevřena od 8.30 do 16 hodin. Stále platí snížené vstupné - 80 Kč pro dospělé, 60 Kč pro studenty a seniory a 40 Kč pro děti.

"Přístupny jsou všechny velké pavilony a tropická hala Yucatan. Do venkovních výběhů stále vycházejí také sloni, nosorožci, zebry, tygři, velbloudi, klokani, pštrosi a celá řada dalších zvířat. Zavítat můžete také na krmení lachtanů a tučňáků," dodala Vávrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám