Hlavní obsah

Zlínský lyžařský svah ožije novoročními oslavami

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké silvestrovské oslavy v těchto dnech připravují v Areálu J. Šperky ve Zlíně. Na lyžařském svahu si tak lidé poslední večer a noc letošního roku užijí naplno. Program plný soutěží a her začne 31. prosince ve 20 hodin. Vrcholem oslav bude velkolepý ohňostroj.

Foto: www.svahzlin.cz

Plakát poutající na silvestrovské oslavy.

Článek

"Chybět nebude dobré pití, výtečné jídlo a dobrá nálada. Těšit se můžete třeba na grilované dobroty. O skvělou hudbu a zábavu se postará jeden z nejznámějších zlínských bavičů DJ Majkl a neméně známý a oblíbený moderátor Rádia Zlín Kuba Ohnutek," prozradil za organizátory ze společnosti Sporthouse CZ Corporations generální ředitel Michal Cepek.

Dodal, že vrcholem programu bude velkolepý ohňostroj, kterým účastníci megapárty přivítají první minuty roku 2012. Silvestrovský program podpořilo město Zlín a jeho představitelé se zúčastní i slavnostního ohňostroje.

Oslavy příchodu Nového roku se na zlínském svahu uskuteční za každého počasí. "Doufáme, že se počasí umoudří a ještě nasněží. Když ne, tak bahna se určitě nikdo nemusí bát. Dojezd sjezdovky, kde se párty bude konat, je již teď pokrytý umělým kobercem," ujistil jednatel společnosti Pavel Ludva. 

V centru Zlína se tak žádná velká párty, jako v minulosti, zřejmě neuskuteční. Pořadatelé silvestrovských oslav na lyžařském svahu kvůli zachování bezpečnosti budou lidem měnit skleněné láhve za plastové. Připraveny mají i kontejnery na tříděný odpad – sklo, plasty, papír a dostatečný počet popelnic, aby areál zůstal na začátku nového roku čistý.

Více informací naleznou zájemci na internetových stránkách lyžařského svahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám