Hlavní obsah

Zlaté jablko zasypou o prázdninách barevné kostičky

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 7. července začíná ve Zlatém jablku výstava pod názvem LEGO Festival. Velkou expozici soch z LEGO kostiček doplní i herní zóny pro všechny malé stavitele. Na čtyři soboty potom připravilo centrum interaktivní program spojený se společným skládáním, soutěžemi a dalšími aktivitami pro děti.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Prázdniny ve Zlatém jablku patří už tradičně dětem. Tentokrát si je mohou užít ve světě barevných kostiček, které už více než půl století fascinují všechny malé a velké stavitele po celém světě. Během pěti prázdninových týdnů budou mít děti ze Zlína a okolí příležitost nejen si se stavebnicí LEGO pohrát, ale také si prohlédnout speciální sochy v životní velikosti, které z nich profesionální stavitelé dokáží vytvořit.

Návštěvníci se tak v období od 7. července do 10. srpna potkají na různých místech centra s filmovými hrdiny z Toy Story, Star Wars nebo zvířátek a dalších postav v nadživotní velikosti, u nichž se mohou fotit. Na speciální motorku z LEGO Duplo se mohou děti pro účely fotografování i posadit.

„O tom, že LEGO FESTIVAL není jen zábavou pro nejmenší, se mohou naši návštěvníci přesvědčit při prohlídce mozaikových obrazů i hlav známých osobností, které poskládal jeden ze 12 světových certifikovaných profesionálních stavitelů LEGO - Dirk Denoyelle,“ uvedl ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Denně od 10. do 18. hodiny bude k dispozici i speciální herní zóna, kde si mohou děti všech věkových skupin pohrát. Během čtyř prázdninových sobot se navíc mohou přijít zapojit do skládání soch, pobavit se ve speciálních tematických LEGO zónách, zasoutěžit si a užít si spoustu zábavy se stavebnicí LEGO.

Zábavné interaktivní soboty od 10 do 18 hodin:

12. 7.     stavění LEGO sochy „ HASIČE“ s profesionálním LEGO stavitelem

12. 7.     stavění LEGO sochy „ HASIČE“ s profesionálním LEGO stavitelem 19. 7.     tématické hraní v hracích zónách LEGO Chima a LEGO Friends

12. 7.     stavění LEGO sochy „ HASIČE“ s profesionálním LEGO stavitelem 19. 7.     tématické hraní v hracích zónách LEGO Chima a LEGO Friends 26. 7.     tématické hraní v hracích zónách Technic

2. 8.       stavění LEGO sochy “MEDVĚDA“ s profesionálním LEGO stavitelem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám