Hlavní obsah

Zlaté jablko se v pátek večer opět promění v pulsující srdce nočního Zlína

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 21. března ožije zlínské Zlaté jablko dalším Night shoppingem.Po běžné otvírací době zůstane otevřeno na 50 obchodů, kaváren i multikino. Moderátor Libor Bouček uvede nejen exkluzivní módní show s top modelkou Andreou Verešovou, ale i napínavou podívanou akrobatů Vertigo.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko připravilo na pátek 21. března již tradiční noční party spojenou s příchodem jara, která bude ve znamení výhodných nákupů, svěží módy a spousty zábavy. Ani tentokrát nebude chybět exkluzivní módní přehlídka komentovaná moderátorem Liborem Boučkem.

Na přehlídkovém mole se opět představí se svou dynamickou choreografií modelky a modelové DFC Fashion Club v čele s top modelkou Andreou Verešovou, která ukáže návštěvníkům centra, jaké modely by v nadcházející jarní a letní sezóně neměly chybět v jejich šatníku. 

A i když je Night shopping hlavně o módě a nakupování, na své si zde v pátek večer přijdou i milovníci napětí a ladného pohybu. Ten se totiž spojuje v dech beroucím vystoupení slovenské skupiny Vertigo, která ve Zlatém jablku vůbec poprvé představí vzdušnou akrobacii na hedvábných stuhách nad hlavami návštěvníků.

Do páteční půlnoci bude ve Zlatém jablku opět otevřeno na 50 prodejen, kavárny, juice bar a multikino Golden Apple Cinema. Pro všechny přítomné hosty je připraven jako vždy i welcome drink, drobné občerstvení a pro dámy malá pozornost.

Akce probíhá od 21. do 24. hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám