Hlavní obsah

Žena si loupežné přepadení vymyslela, modřiny měla z pádů v opilosti

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Po šesti týdnech vyšetřování loupežného přepadení ženy ze Zlína komisař kriminální policie případ odložil. Údajně přepadená a oloupená žena si všechno vymyslela kvůli tomu, že se opila a několikrát upadla.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Pětatřicetiletá žena přišla na obvodní oddělení policie vypovídat kvůli neplacení výživného na svého nezletilého syna. Při jejím příchodu se policistka zděsila, žena totiž měla po celé tváři různobarevné podlitiny. Na dotaz, co se stalo, odpověděla, že ji přepadli cizí muži a ukradli jí cigarety,“ uvedla ve čtvrtek 29. března policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Případ začali prověřovat kriminalisté specializující se na násilnou trestnou činnost. Od začátku jim ale výpověď ženy připadala podezřelá. „Na místě, kde k přepadení mělo dojít, nenašli žádné stopy, ani prověrkou známých osob se jim nepodařilo zjistit cokoli bližšího. Žena se vyhýbala konkrétnějšímu popisu události s tím, že si víc nepamatuje,“ dodala policejní mluvčí.

Po více než šesti týdnech marné a zbytečné práce se žena konečně přiznala, že si celou věc vymyslela. „Styděla se, že šla domů opilá, a přitom několikrát upadla, čímž si způsobila zranění nejen v obličeji, ale na celém těle,“ uzavřela Monika Kozumplíková. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám