Hlavní obsah

Zdeněk Podhůrský si v neděli v Malostranské besedě „vychutná“ Kávu o třetí s Jiřím Krampolem

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 17. září se v pražské Malostranské besedě bude konat divadelní talk show s názvem Káva o třetí se Zdeňkem Podhůrským. Bude to neformální setkání herce s dalšími osobnostmi české umělecké scény a tentokrát pozvání přijal známý moderátor a bavič Jiří Krampol. Akce začíná v 15 hodin.

Foto: Archív Zdeňka Podhůrského

Herec, hudebník a moderátor Zdeněk Podhůrský si na nedělní Kávu o třetí do Malostranské besedy pozve populárního herce a moderátora Jiřího Krampola

Článek

„Talk show Káva o třetí je vždy setkáním významných osobností, které si zvu do zajímavých prostředí. Jsem moc rád, že do Malostranské besedy se podařilo pozvat diváky oblíbeného herce, moderátora a baviče Jiřího Krampola. Vstup na naši talk show je zcela zdarma, tak se přijďte pobavit a užít odpoledne,“ říká moderátor večera Zdeněk Podhůrský.

Divadelní talk show Káva o třetí je cyklus setkání herce a moderátora Zdeňka Podhůrského s hvězdnou hereckou a uměleckou generací minulého století. Je to neformální povídání a vzpomínání úžasných osobností, cílené zejména na generaci seniorů, kteří si při dobré kávě mohou společně zavzpomínat na kulturní život z doby, v níž prožili většinu svého života.

Reklama

Výběr článků

Načítám