Hlavní obsah

Zahrada v Pradědově muzeu trochu jinak. Obsadí ji pohádkové bytosti

Novinky, Bára Haušková

Potkat pohádkové bytosti o prázdninách mohou děti a rodiče v pátek 8. a v sobotu 9. července v Pradědově dětském muzeu v Bludově. Zdejší zahrada se promění v pohádkový les, kde budou čarovat především děti, a to plněním nejrůznějších úkolů. Odměnou pak budou drobné ceny.

Foto: archiv Pradědova dětského muzea

Zahrada Pradědova dětského muzea v Bludově se promění v pohádkový les s nadpřirozenými bytostmi.

Článek

Pro návštěvníky budou k zakoupení grilované dobroty. „Celé putování začíná po oba dva dny v 10 hodin a skončí v 16 hodin,“ upřesnila Markéta Ficnarová z Pradědova dětského muzea v Bludově.

Zahrada, která se promění v tajemný les, patří v letním období k velkým lákadlům muzea. Její součástí je rozsáhlé vodní dílo – soustava prvků pro oblíbené dětské cákání, rachtání a jiné vodní radovánky. Mezi venkovní atrakce patří i dřevěný tunel nebo lanovka.

Pohádkový les láká i na příznivé vstupné, děti zaplatí po oba dny 60 korun, dospělí návštěvníci pak 30 korun. V průběhu akce zůstane interiér muzea zavřený. V případě, že nebude příznivé počasí, se akce přesune dovnitř muzea.

Unikátní zábavní park ve venkovském stylu, zaměřený na Jeseníky a vše co k nim patří, má během letních prázdnin také prodlouženou otevírací dobu, a to od 9 do 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám