Hlavní obsah

Žáci 4. A libochovické základní školy hvězdami Beřkovického podzimu 2015

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 12. října zahájili žáci 4. A ZŠ Libochovice svým vystoupením O dvanácti měsíčkách multižánrový kulturně vzdělávací festival Beřkovický podzim.

Foto: Dagmar Stehlíková
Článek

Zařadili se tak na playlist festivalu po bok takových velikánů české hudby, jakými jsou např. Václav Neckář, Ivan Mládek, Magda Malá či skupina Greenhorns.

Jako opravdové hvězdy spolupracovali se zvukařem, zpívali do mikrofonů a převlékali se v uměleckých šatnách. Své umění předvedli v hornobeřkovickém Multicentru dvakrát. Nejprve pro děti z místní mateřské a základní školy a pak pro pacienty a zaměstnance psychiatrické nemocnice. Obě vystoupení měla obrovský úspěch a všichni účinkující byli odměněni dlouhotrvajícím potleskem.

Jak žáci 4. A, tak pořadatelé festivalu se již těší na příští ročník, kdy se na beřkovických  prknech, která znamenají svět, opět setkají.

Velký dík publika patří jak žákům, tak učitelce a režisérce v jedné osobě, Markétě Beránkové, a manažerovi Multicentra Psychiatrické nemocnice Horní Beřkovice Davidu Vačiljovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám