Hlavní obsah

Vodník v Bruntále nikoho pod hladinu nestáhne

Novinky, Alena Kiedroňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkou vodnickou show připravuje na sobotu 11. dubna tým lidí z bruntálského Wellness centra. Bude narozeninová, se spoustou zábavy, soutěžemi i krájením narozeninového dortu.

Foto: Wellness centrum

Bez pořadů by to snad ani nešlo. Velký úspěch měl nedávno Valentýn a před ním Mikulášská.

Článek

Je to pět let, když se v Bruntále po několika letech příprav otevřelo Wellness centrum s bazény se slanou vodou, masážními prvky, vířivkami i divokou řekou a stometrovým krytým tobogánem. Bez wellness centra už si to místní, ale ani lidé z okolních obcí a turisté nedokážou představit. I když v regionu je míst pro regeneraci sil a sportování ve vodě více, velikosti bruntálského wellness se ani neblíží.

„Páté narozeniny oslavíme v sobotu 11. dubna velkou vodnickou show plnou zábavy a soutěží pro všechny věkové kategorie návštěvníků. Uvidíte akvabely i žabí muže, módní přehlídku plavek a jiného sportovního oblečení, ukázku jiu-jitsu, karate, připravena bude hudební produkce, rozkrojíme narozeninový dort,” láká k bazénům Ing. Zuzana Derychová, která má přípravu oslav na starosti.

Velká vodnická show poběží od 15 do 18 hodin. Kdo přijde už ve 14 hodin, může si zakoupit vstupenku na dvě hodiny, ale pobýt libovolně dlouho, třeba do závěrečné. Zdarma tu bude k dispozici vodní válec, houpačka a miska, losovat se bude výlet pro 4 osoby do Šiklova mlýna, ale také vyhlašovat soutěž o Wellness song Bruntál. V mokrém baru se bude se slevou podávat narozeninová pizza i nápoj podle vlastního výběru.

„Bruntálský bazén je fajn, beru sem i naše malé děti. Protože je voda slaná, nijak nečpí chemií, užíváme si to tady. Když nám vyjde čas, jsme tady i dvakrát, třikrát do měsíce, v létě ještě častěji. Maruška s Vojtou samozřejmě milují tobogán, mě baví divoká řeka a vířivky,“ říká paní Lenka. S dětmi tady byla také na Mikuláše, mají rádi legraci a kdejaké soutěže. Také sem nesli vysvědčení, které bylo vstupenkou zdarma.

Teď už se těší na zábavu s vodníkem. Tím spíše, že tenhle dobrák se nechystá nikoho stahovat pod hladinu a do hrnečků pod pokličku schovávat dušičky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám